Teatteri

Tahtiteatteri tuottaa teatteriesityksiä sekä yksittäisinä näytöksinä esim. yritysjuhliin että esityssarjoina muille teattereille. Tällä hetkellä tuotannossa ovat seuraavat esitykset:

Johanna Keinänen (Katri Helena)

Katri Helena – laulajatyttö
-musiikkinäytelmä

Katri Helena – laulajatyttö -musiikkinäytelmä on täysin uusi tulkinta ja teksti koko kansan sinivalkoisen äänen – Katri Helenan – maailmasta. Se kertoo musiikillisella matkallaan Katrin elämästä, maailmankuvasta ja arjesta.

Katri Helena – laulajatyttö on kertomus suomalaisten ikiomasta artistisuosikista, esikuvasta ja tunteiden välittäjästä, uutterasta naisesta, jolle laulu ja musiikki on merkinnyt aina paljon. Musiikkinäytelmä kertoo myös elämän tummemmista sävyistä, joita Taiteilijan tielle on tullut, mutta unohtamatta huumoria ja kaikkea sitä meille kaikille rakasta musiikkia, jota Katri Helena on vuosien saatossa esittänyt.

Sami Kojonen (Olavi Virta)

Solistina Olavi Virta -musikaali

Tangokuningas Olavi Virran hitteihin pohjautuva tarina kertoo artistin elämästä, haavemaailmasta, rakkauksista ja viihdemaailman muutoksesta. Lumoava musikaali on tarina tangokuninkaasta ja ajasta, joka ei koskaan tullut takaisin mutta elää vahvana muistoissa. Koskettavinta tarinaa rytmittää sikermä ikimuistoisia hittejä kuten Täysikuu, Hurmio, Hopeinen kuu ja lukuisia muita iki-ihania iskusävelmiä.

Sami Kojonen (Tapio Rautavaara)

Tapsan tähti -musikkinäytelmä

Nostalginen musiikkimatka reissumies Tapio Rautavaaran elämään ja -hitteihin perustuva musiikkinäytelmä kertoo laulajan elämästä, maailmasta, urheilu-urasta ja viihdemaailman muutoksesta. Tapsan elämää ryyditti lapsuuden karut olot ja terveydelliset ongelmat, joista hän urheilun kautta ponnisti erääksi Suomen valovoimaisimmista tähdistä. Koskettavaa tarinaa kehystää ikimuistoiset hitit kuten Reppu ja reissumies, Reissumies ja kissa ja Lauluni aiheet ja lukuisia muita – myös ennen kuulemattomia kappaleita.

Tyyne Kettunen
keittää Sote-kahvit

Tanssitaiteilija-koomikko Johanna Keinäsen luoma, rakastettu elä­keläishahmo juhlistaa 25-vuotista uraansa naurun palveluksessa: Tyyne Kettunen, eläkeläinen, terveyspalvelujen suurkuluttaja ja suosittu SOTE-tubettaja on täällä hämmästyttävän elävänä! Nyt hal­tuun SOTE-jumpan viimeisimmät taivutukset ja SOTE-kotelon as­karteluohje. Luvassa ikää pidentävä tuokio patologisesti uteliaan eläkeläisen seurassa.

Tahtiteatterin Improklubi-Turbulenssi

Improklubi-Turbulenssi on improvisaatioon perustuva ikärajaton klubi-ilta, joka on aina ainutkertainen ensi-ilta! Luvassa on suuria tunteita, outoja kohtaamisia, tilanteita ja sattumuksia. Tarjolla on Suomen parasta impromusiikkiteatteria, tyylilajien kirjoa ja poikkitaiteellisia tähtihetkiä. Yleisö pääsee vaikuttamaan illan kulkuun, jossa mitään ei ole ennalta päätetty. Estottomat ammattilaiset muovautuvat moneksi, eikä yleisössäkään kukaan jää kylmäksi.

Toivotaan Toivotaan -musiikkinäytelmää tähdittävät (vasemmalta) mm. Sami Kojonen, Johanna Keinänen, Kai “Kuju” Hyttinen sekä sirkeät aurinkotytöt.

Toivotaan Toivotaan – hilpeä C-kasettimusikaali

Toivotaan Toivotaan – hilpeä C-kasettimusikaalin tarina alkaa vuodesta 2013. 70-luvulla rakennetun homevaurioisen kongressihotellin purkutyömaalta löytyy muovikassillinen c-kasetteja. Kaseteilla on hotelliyrittäjän äänipäiväkirjat ja suosikkikappaleet Kekkosen kahdelta viimeiseltä kaudelta Tästä alkaa hykerryttävä nostalginen aikamatka menneeseen 1970-luvun loistoon, voittoon ja tappioihin. Ja säveliin.  

Mitä tapahtuu Ritalle, Aurinkotyttökilpailujen poliittisesti valveutuneelle voittajalle? Miten käy Japen, Ritan ihailijan, nörtin ennen kuin nörtit keksittiin? Ja tuleeko Kekkonen, jota odotetaan kuin auringonnousua idästä?

Toivotaan, Toivotaan – esitys kertoo uskosta yrittämiseen, epäonnistumiseen, onnistumiseen, musiikkiin, C-kasettiin, lyijykynään ja Kekkosen tulemiseen. Tämä kaikki tarjoillaan ihanimmilla hiteillä 1970-luvulta.

Oi mikä ihana ilta! -häämusikaalia tähdittävät (vasemmalta) mm. Sami Kojonen, Pilvi Hämäläinen sekä Katriina Hyvärinen.

Jos Sä tahdot niin -häämusikaali

Jos Sä tahdot niin -häämusikaali on vala ikuisesta ystävyydestä! Urahakuisen bisnesnaisen, Elinan, suureleisiin häihin ilmestyy miespuolinen kaaso, Antero. Antero on naisen lapsuudenystävä, iloisesti syrjäytynyt luonnonlapsi, kaveri, jonka kanssa nainen on lapsena vannonut verivalan olla toinen toistensa kaasoja. Naista hävettää Antero ja hänen mukanaan tuoma menneisyys. Sopivatko Antero ja Elina enää toistensa ympyröihin. 

Jos Sä tahdot niin -häämusikaali hyppää syvälle sävelten ja tunteiden sekamelskaan – Suomi-hitteihin pohjautuva tarina häähumua, haaveita, harhoja ja haaveiden täyttymistä. Hykerryttävä musiikkinäytelmä kertoo tarinan ystävyydestä ja rehellisyydestä, ja sitä vauhdittaa sikermä ikimuistoisia Suomi-hittejä kuten Jos sä tahdot niin, Perutaan häät, Elämältä kaiken sain ja lukuisia muita iki-ihania.

Kai Hyttinen ja Sami Kojonen

Olen Suomalainen! -musiikkinäytelmä

Olen Suomalainen! -musiikkinäytelmä on kertomus Voitto Suomalaisesta, perinteisestä suomalaisesta miehestä – tinkimättömine periaatteineen ja peräänantamattomine luonteineen. Vaimonsa Birgitin vastustuksesta huolimatta Voitto lähtee juoksemaan 10 000 metrin juoksua Lasse Virenin voitokkaan Munchenin olympialaisten juoksun vuosipäivänä. Urheilusuoritus pyyhkii pölyt urheiluhistorian sivuilta, kestävyysjuoksee suomalaista yhteiskuntaa, kolmiloikkaa nostalgisiin sävelmiin ja vaihtaa parisuhteen viestikapulaa. Esitys on matka suomalaisen sielunmaiseman rikkaaseen maailmaan, joka aukeaa muissakin värisäyvissä kuin sinisenä ja valkoisena.

Oiva Lohtander

Buona Sera Signorina!

Buona Sera Signorina! on Italoiskelmän tahdittama kertomus suomalaisen naisen ja Fiat 600:n ystävyydestä. Buona Sera Signorina! -musiikkinäytelmä on näkemys suomalaisuudesta italialaisin maustein, ikimuistoinen elämys ikivihreine sävelmineen kuten Mambo Italiano, Maruzella, Hei Buona Notte, luonnollisesti Buona Sera Signorina sekä lukuisia muita italialaisen musiikin helmiä.

Musiikkinäytelmä on kertomus Maruzella Pöyhösestä, kiltistä suomalaisesta naisesta, joka lähtee entistä elämäänsä pakoon. Tästä alkaa kesäinen road movie, italoiskelmien tahdittama hulvaton ajomatka halki kesäisen Suomen. Kesä, auto ja rakkaus. Aamukasteisen koskettava kertomus naisen ja auton välille kasvavasta ystävyydestä, joka kestää kesäsateen ja korroosion.

Päärooleissa Johanna Keinänen ja Sami Kojonen.

Kaiken takana on Nainen!
– Matti & Teppo -rakennusmusikaali

Kaiken takana on Nainen! – Matti & Teppo -rakennusmusikaali on nimensä mukaisesti iskelmäveljesten tuotantoon maadottuva musikaali rakennustyömaasta, jonka vastaavaksi mestariksi saapuu nainen, Paula Pakkanen. Kuinka käy tähtitimpuri Urho Helteen ja muun työväen uudessa komennossa. Luvassa suuria tunteita korkeilla telineillä.

 

Matkailuaiheinen revyy hymyilee vinosti matkustamiselle.

Maapalloilua -revyy

Maapalloilua -revyy on hulvattoman hauskana ja päästöiltään poskettomana iloittelee turismin ja globaalin elämämme vauhdikkaassa väännössä. Jalkaa tamppauttavan musiikin säestyksellä matkataan ilmiöstä ja koti-Suomesta aina laajemmille aluevesille. Vauhdikas matkalaukku irvistää huumorilla asiasta kahdeksanteen. Tahtien takana on myös mm. Reino Helismaan, Unto Monosen, Tapio Rautavaaran ja Junnu Vainion musiikkia – ihan uusilla mausteilla.

 

Urheilurevyy on musikaalinen tehopaketti.

Sporttia Ikä Kaikki -revyy

Sporttia Ikä Kaikki -revyy on hulvattoman hauska ja sporttisen notkea revyy iloittelee urheilun vauhdikkaassa maailmassa. Runsaalla musiikilla varustetusta urheilukassista saat voiteluohjeet niin kesä- kuin talvikisoihin ja löydät oikean rytmin kaikkiin pikkujoulusesongin turnauksiin!

 

Marko Salmela ja Sami Kojonen.

Juhlatoti-revyy

Juhlatoti-revyy on puhdasverisintä revyyteatteria mitä harvemmin nähdään teatterikentällä. Tyylilleen uskollisesti Juhlaltotissa hymyillään satiirisesti nykymenolle alkoholinkäytöstä poliitikkoihin. Koko komeus on kuorrutettu runsaalla määrällä tasokasta musiikkia. Arvostelu- ja katsojamenestys, jota on esitetty lukuisat kerrat loppuunmyydyille yleisöille.

 

Yhdeksän roolin takana Sami Kojonen.

Yhden Tähden Show

Yhden Tähden Show irvailee lama-ajan säästöille ja ilmiöille runsaan musiikin saattelemana. Illan aikana nähdään ja koetaan lukuisia, roolihahmoja, verbaalikomiikkaa, yllätysvieraita, runsaasti musiikkia sekä yhden hengen tanssiryhmä. Yhden Tähden Show on nimensä mukaisesti poikkeuksellinen iloittelu, sillä kaikki roolit tekee yksi henkilö: näyttelijä (FIA) – laulaja Sami Kojonen. Musiikkina kuullaan pääasiassa kotimaista tuotantoa tekijöinä Kärki-Helismaasta Heikki Eloon.

 

 

Helsinki  Minervankatu 2 A 20, 00100 Helsinki | Tuusula Nuottakuja 2 C, 04300 Tuusula | Siilinjärvi Pitkänpääntie 32, 71820 Pöljä

Tuottaja Juha Kojonen, 040-5403295, juha.kojonen@tahtiteatteri.com

Teatterinjohtaja Sami Kojonen, 040-5560550, sami.kojonen@tahtiteatteri.com

0