Tapahtumatuotannot

Tahtiteatteri on mm. tuottanut kahdeksan vuoden ajan Pohjois-Savon ainoaa ammattikesäteatteria (Kuopion Uusi Kesäteatteri), yritysten monipäiväisiä 100-vuotisjuhlia tai muita tilaisuuksia. Elämys- ja matkailumarkkinoinnissa olemme olleet mukana kiertueiden ja monipäiväisten messujen sisällöntuottajana. Musiikkifestivaalien tuottaminen on myös meille tuttua.

Tuottaminen

Olemme tuottaneet lukuisan määrän tilaisuuksia elämyksellistä autolanseerauksista kansanmusiikkifestvaaleihin. Meiltä saatte tarvittaessa:

  • Kokonaistuotannon
  • Tuottajan
  • Struktuurin (esitys-paikat, rakenteet, ravintolat jne.)
  • Graafisen ja markkinointisuunnittelun
  • Riskienhallinnan ja budjetoinnin

Video

Kari Grandi
kiertueella 1999 -dokumentti

Video

Tahtiteatteri-tapahtumatuotannot

Sisällöt

Meiltä saatte tilaisuuteenne kaikki esiintyjät yksittäisestä artistista koko  viikon festivaaliohjelmaan olipa kysessä kestotähti tai muu alansa ammattitaitaja.

Elämysmarkkinointi

Kun haluat markkinoida tuotettasi tehokkaasti, me keksimme idean, kuinka se tapahtuu tehokkaasti elämysmarkkinoinnin avulla. Elämysmarkkinointi on nykyaikainen tapa saada tuoda tuote näyttävästi esille esim. messuilla, tavaratalossa, ulkoilmatapahtumassa… Esim. tuotteen laatuun soveltuva roolihahmo edistää myyntiä tehokkaasti kun mainos on reaaliaikainen ja oikeastaan elävää teatterin ja TV-mainoksen sekoitusta.

Tiesitkö, että tuotteesi tai palvelusi voidaan esitellä näyttävästi ja mieleenpainuvasti vaikkapa tehokkaan shown avulla. Tyylikäs asiakastilaisuus markkinoi puolestaan enemmän kuin arvaammekaan. Olemme esim. toteuttaneet Kari Grandin & Janonsammuttajien valtakunnallisen musiikillisen mehukiertueen.

Case-esimerkkejä

Kari Grandi -kiertue

”Valio kutsui meidät mehumarkkinointinsa apuun: ensin näyttelijämme Sami Kojonen teki Kari Grandin viimeisimmän TV-mainoksen. Tämän jälkeen tuotimme mehukauppiasinfon aivan uudella tavalla eli soivana äänilevynä, jonka kansipahveissa olivat tulevan kauden uudet Grandi-maut. Koko yhteistyön kruunasi Kari Grandi & Janonsammuttajat -yhtyeen valtakunnallinen kiertue joka käsitti 23 paikkakuntaa legendaarisesta Linnanmäen ulkolavasta suurimpiin kauppakeskuksiin. Kari Grandin keitaalle ideoitiin monien kilpailujen lisäksi mehujakelua ja muuta toimintaa.

 

Kuopion Teknisen viraston 100-vuotisjuhla

Kuopion tekninen virasto halusi viettää mittavaa taivaltaan juhlien koko päivän. Ensi alkuun oli suuren yleisön päiväjuhla ja illalla 800 hengen kutsuvierastilaisuus, jonka rakensimme ja koordinoimme kokonaisuudessaan (viherrakenteamista lukuunottamatta). Vastasimme siis cateringistä, valosta, äänestä ja illan monipuolisesta ohjelmasta. Ilta eteni minuutilleen, mistä saimme tilaajan johdon kiitokset.

 

Volvo-Perhejuhlat

Volvo-Perhejuhlia on vietetty 1970-luvun alusta lähtien ja saimme olla mukana järjestämässä tasokasta tapahtumaa. Se oli kolmepäiväinen täyden palvelun juhla, jossa teatterilla, musiikilla ja gourme-ruoalla oli suuri merkitys. Viikonloppu oli suuri menestys. ”Parhaat Volvo-Perhejulat koskaan.” kehui Volvo-auto Finlandin toimitusjohtaja.

 

 

Helsinki  Minervankatu 2 A 20, 00100 Helsinki | Tuusula Nuottakuja 2 C, 04300 Tuusula | Siilinjärvi Pitkänpääntie 32, 71820 Pöljä

Tuottaja Juha Kojonen, 040-5403295, juha.kojonen@tahtiteatteri.com

Teatterinjohtaja Sami Kojonen, 040-5560550, sami.kojonen@tahtiteatteri.com

0