JUHA KOJONEN

Juha Kojonen on vaikuttanut viimeiset kaksikymmentä vuotta kansainvälisessä liiketoiminnassa ja toiminut vastuullisissa myynnin- ja projektijohtamisrooleissa Euroopassa, Arabimaissa ja Aasiassa. Pitkän myyntiuransa lisäksi hän on toiminut useiden vuosien ajan liiketoiminnan kehittämistehtävissä.

Juha on suorittanut mielenkiintoisen loikan kansainvälisen kaupan parista taiteen ja viihteen tuottamiseen ja markkinoimiseen aloitettuaan Tahtiteatterin tuottajana ja myyntijohtajana syksyllä 2009. Syypäänä tähän on veljensä Sami, joka harjoitti väsymätöntä käännytystyötä viimeisten parin vuoden aikana.

Tuottamisvastuu alkoi kokemusrikkaalla kesällä Matti ja Teppo –musikaalin tuottamisesta 2010, jatkui dream team:n johdattamisessa kesän 2011 Olen Suomalainen! –urheilukoitokseen ja huipentui viime kesänä suomalais-italialaiseen iskelmäilotteluun..

Suupieli-indeksin Juha lanseerasi kesällä 2011 tarkkaillessaan yleisön tyytyväisyyttä esityksen jälkeen ja kesällä 2012 hänet nähtiin kiitämässä Fiat 600:n, saksofonin soittajan ja muiden avustavien näyttelijöiden kanssa eri puolilla kaupunkia levittämässä ilosanomaa kesän esityksestä

Kesä 2013-2014 jatkui samoilla vahvoilla askelmerkeillä kuin aiempina vuosina. Esitysmaistiaisia Kuopio Tanssii ja Soi –tapahtuman yhteydessä, kaupunkiesityksiä nuorisojoukon kanssa ja yleisöpalvelun kehittämistä.

Kesä 2015 jatkoi Kuopion Uuden Kesäteatterin taivalta hyväksi havaituilla tuottamisen askelkuvioilla, mutta koko ajan kuitenkin uutta etsien. Solistina Olavi Virta -tuotanto tekikin teatterin siihenastisen katsojaennätyksen. Uutuutena Juha myös alkoi tuottaa Siilifolk-tapahtumaa.

Kesä 2016 seikkailtiinkin Tapio Rautavaaran elämässä Tapsan Tähti! -musiikkinäytelmän siivin.

Katri Helenan elämän vuoro oli 2017, kun tuotantoon tuli Katri Helena -Laulajatyttö, mikä olikin kaikkien aikojen arvostelumenestys.

Vankalla rutiinilla kaikki em. jatkuu tuoreutta unohtamatta. Näin Juha on luvannut.

Juha_Kojonen

Kuopion Uuden Kesäteatterin tuottaminen on Juha Kojosen vastuulla.

TAKAISIN >