ARVO JOKINIEMI

Arvo Jokiniemi on lavastaja ja hänen työnsä on hyvin monelle todennäköisesti tutumpaa kuin arvaammekaan. Arvo on ollut mukana loihtimassa mm. Bum-Tsi-Bumin, Tie tähtiin, Kuutamolla ja Onnenpyörä -TV-ohjelmien lavasteet. Hänen muita töitään saamme nähdä teatterissa, messuilla ja suurtapahtumissa, joissa tarvitaan laajoja lavasteita.

Olen Suomalainen! –esitykseen 2011 Arvo toteutti autenttisen urheilumaailman, josta välittyi suomalaisen sielumaiseman suorittamisen, hien ja sisukkuuden tinkimätön tunnelma. Buona Sera Signorina! -musiikkinäytelmän lavastus taas puolelstaan paljasti Arvon piilevät sillanrakennusinsinöörin taidot ja elettiin vuotta 2012,

Seuraavana vuonna lavastajamme innostuikin todella: hän rakensi 1970-luvun korpihotellin kaikkineen kesäteatteriimme pallotuoleineen.

Vuosi 2014 toi kaikenlaiset häämaailman portit tullessaan häämusikaaliin Oi mikä ihana ilta ja kun Solistina Olavi Virta 2015 täräytti Hopeisen kuun, se tapahtui tietysti Hotelli Tornin huipulta - sekin oli Arvon työnsarkaa! Ja sanomattakin on selvää, että Tapio Rautavaaran elämästä kertova musiikkinäytelmä Tapsan Tähti! miljöineen (mm. omakotitalo!) Kuopion Uudessa Kesäteatterissa 2016 oli Arvon käsialaa sekin.

Arvo on todellinen teatterimaailman McGywer. Kun muut eivät ole vielä edes ongelmaa havainneet, ihmemies-Arvo on jo löytänyt siihen ratkaisun. Mielenkiinnolla odotamme, minkälainen –lavastus aukeaa eteemme kesällä 2017!

 

 

 Joka kesä vuodesta 2010 -lähtien Arvo on loihtinut Rauhalahden teatteriareenalle autenttiset miljööt, joissa musiikilliset seikkailut ovat tapahtuneet.TAKAISIN >