Tahtiteatterin etusivulle
Tahtiteatteri on oivaltavaa musiikki- ja puheteatteria tuottava valtakunnallisesti toimiva ammattiteatteri. Kaikki sen työntekijät ovat koulutettuja alansa ammattilaisia. Tahtiteatteri toimii kiertueteatterina kotipaikkoinaan Pöljä, Tuusula ja Helsinki.

Toivotamme ystävillemme Hyvää Joulua & Onnellista Uutta Vuotta!

Hetken hengähdyksen jälkeen olemma valminna jälleen viihdyttämään Teitä esim:

Tyyne Kettunen - Suomen Virallinen Eläkeläinen!Tanssitaiteilija-koomikko Johanna Keinäsen luoma, rakastettu eläkeläishahmo juhlistaa 25-vuotista uraansa naurun palveluksessa: Tyyne Kettunen, eläkeläinen, terveyspalvelujen suurkuluttaja ja suosittu SOTE-tubettaja on täällä hämmästyttävän elävänä!  Nyt haltuun SOTE-jumpan viimeisimmät taivutukset ja SOTE-kotelon askarteluohje. Luvassa ikää pidentävä tuokio patologisesti uteliaan eläkeläisen seurassa.

Tilaukset suoraan:

Tahtiteatteri
Sami Kojonen
040-5560550
info@tahtiteatteri.com

Improklubi-Turbulenssi - Suomen parasta musiikillista improteatteria!Tilaukset suoraan:

Tahtiteatteri
Sami Kojonen
040-5560550
info@tahtiteatteri.com

Tahtiteatterin Kesäteatteri
Tahtiteatterin Kesäteatteri piti välivuoden 2018, mutta tulevaisuutta rakennetaan täyttä päätä jo nyt ja siitä kerromme näillä ja Tahtiteatterin Kesäteatteri -sivustolla heti kun mahdollista!

Ohjelmapalvelumme
Ohjelmapalvelustamme löytyy esiintyjiä yksittäisestä esiintyjästä kokonaiseen teatteri-iltaan tarjoiluineen!
Erityisen suosittua on tällä hetkellä sekä koulutuksessa että viihteessä Tahtiteatterin Improklubi Turbulenssi!

Koulutus ja palvelumuotoilu
Koulutamme myös muutosjohtamisessa, esiintymistaidossa, asiakaspalvelussa sekä järjestämme Tyhy- ja Tyky-päiviä Tsemppikurssien lisäksi. Uusimpana alueena meillä on ammattitaito palvelumuotoiluun!